Suositukset

Remonttityö, Kallio sijoitusyksiö
"Rakastan osaavia ihmisiä ja varsinkin heidän kanssa työskentelyä. Saimme Kipasun Jonnilta juuri sen mitä tilasimme ja paljon enemmän - hyvännäköisen keittiön ja pinnat sijoitusasuntoomme. Hinta-laatusuhde täydellinen!" 
Terhi Majasalmi

Remonttityö, Lauttasaari 123m2
"Jo ensimmäinen tapaaminen Kipasun kanssa teki vaikutuksen: Olimme sopineet käynnin remonttikohteessamme tarjouksen tekemistä varten. Kipasun Jonni ja Teemu olivat ajoissa (itse asiassa etuajassa) paikalla, heidän kanssaan oli helppo keskustella ja ”ei onnistu” ei kuulunut heidän sanavarastoonsa.

123-neliöisen kerrostalohuoneistomme täysi pintaremontti käynnistyi rivakasti purkutöillä. Ne saatiin nopeasti tehtyä, ja naapureilta kuulimme vielä erikseen kiitokset, että rappukäytävän suojaus oli hoidettu hyvin. Mutta sitten tuli ongelmia rakennuslupien kanssa. Halusimme puhkaista oviaukon kantavaan seinään, ja paperisotaan kului kaikkiaan puolitoista kuukautta. Aikataulut menivät täysin uusiksi, mutta Jonni pysyi rauhallisena ja vakuutti, että hommat hoituvat viipeestä huolimatta. Niin kuin sitten hoituivatkin. Remonttimme on nyt loppusuoralla ja jo tässä vaiheessa voimme todeta, että olemme todella tyytyväisiä niin asioiden sujumiseen, työn jälkeen kuin remonttimiesten asenteeseenkin.

Koko remontin ajan yhteydenpito on ollut sujuvaa, Jonnin on saanut aina tarvittaessa kiinni puhelimitse tai sähköpostitse. Hankalista työvaiheista on ollut helppo neuvotella ja suunnitelmia on voitu muuttaa joustavasti. Voimme lämpimästi suositella Kipasua kaikenlaisiin remontointi- ja rakennusprojekteihin."
Outi Vainionkulma-Immonen ja Anselmi Immonen, Lauttasaari

Sisustussuunnittelu makuuhuone ja lastenhuone
"Ammattitaitoista silmää ja näkemystä. Sisustusuunnitelmat olivat selkeitä ja ymmärrettäviä, asiakkaan toiveet huomioon ottavaa. Pienelläkin budjetilla voi saada isoja muutoksia aikaiseksi"
Melli Jukarainen, Kerava

Toimintatapa
"Kotitalouksille tarjottavia palveluita myydään usein ilman ammattitaitoista asiakaspalvelua. Kipasun taustahenkilöillä on pitkä kokemus asiantuntijapalveluiden vaativasta myynnistä yrityksille ja tämä sama ote palvella yksityisasiakkaita on tervetullut tuulahdus. Sen lisäksi, että asiakkaalle kerrotaan ymmärrettävästi etukäteen, mitä palvelu sisältää ja mitä kustannuksia se aiheuttaa, työn jälki tulee varmasti täyttämään odotukset. Näille yrittäjille on sovittujen asioiden pitäminen kunnia-asia".
Elina Koivumäki, Espoo

Kodin pikkuaskareet
"Olemme käyttäneet Kipasun palveluita sekä pihatöihin että ikkunan pesuun. Puutarhanhoito ja nurmikon leikkuu hoitui hienosti pitkän kesälomamme aikana. Ei tarvinut huolehtia siitä, että ylipitkä nurmikko keräisi kutsumattomia vieraita tai istutukset palaisivat auringon paahteessa ilman vettä. Meillä on talossa kahden kerroksen korkuisia ikkunoita ja omin avuin emme olisi saaneet niitä pestyä. Yritimme saada palvelua isommista siivousfirmoista, mutta tosi harvalla tuntui olevan telineet, joita tähän hommaan tarvitaan. Kipasulta löytyi telineet ja apu ikkunan pesuun. Käytämme Kipasua jatkossakin ja voimme suositella ystävällistä ja luotettavaa palvelua muillekin."
Susanna ja Leo Rantanen, Vantaa