Sisustussuunnittelijat

Heidi Ekholm-Talas

Olen koulutukseltani graafinen suunnittelija ja olen toiminut yrittäjänä tapahtumamarkkinoinnin parissa vuodesta 2002. Toimitusjohtajana työtehtäviini kuuluu laajasti myynti, markkinointi ja hallinto. Tähän työhön kuuluu myös tapahtumatilojen visuaalisen suunnittelun projektinjohtoa.

Into sisustussuunnittelun lähti oman talon suunnittelusta. Kohteesta löytyy kuvia Facebookista ja Galleriasta. Kohde esiteltiin myös Kauniit Kodit 2/2013 lehdessä ja oli Suomen kaunein koti tv-ohjelman finalisti vuonna 2013. Olen käynyt Harmonia sisustuskoulun ja tarjoan sisustussuunnittelupalveluita.

Tyyliäni voi kuvailla rohkeasti eri tyylisuuntia yhdisteleväksi. Teen mielelläni värikkäitä ja persoonallisia toteutuksia, mutta myös hillityt luonnonläheiset tai modernin minimalistiset sisustukset syntyvät helposti.

Suosittelen mielelläni myös muita sisustussuunnittelijoita, jotka voisivat sopia juuri sinun tarpeisiisi.
 
Tunnelmallisin terveisin Heidi Ekholm-Talas
Ota yhteyttä: sisustussuunnittelu@kipasu.fi Henna Siponen

Olen toiminut visualistina yli 10 vuotta ja ollut aina intohimoinen sisustaja. Olen valmistunut sisustussuunnittelijaksi AJK:sta. Olen innostunut kierrätyksestä ja kalusteiden tuunauksesta. Oma tyylini on boheemi ja maanläheinen. Pidän erityisesti Loft-henkisistä tiloista. Pystyn sisäistämään erilaisten asiakkaiden toiveet sisustustyyleistä ja tuomaan niihin ripauksen yllätyksellisyyttä. Tunnelmallisin terveisin Henna Siponen Ota yhteyttä: sisustussuunnittelu@kipasu.fi